ALLERGENER
Information om allergener
Vores retter kan indeholde allergener, og vi tilbyder gerne information om indholdet af specifikke allergener i vores menu.
Lovpligtig information
Ifølge gældende fødevarelovgivning skal vi oplyse om, hvorvidt vores mad indeholder eller kan indeholde spor af følgende 14 lovpligtige allergener:
• Glutenholdige korn (hvede, tæppe, byg, havre, spelt, kamut) samt produkter heraf
• Skaldyr og produkter heraf (fx rejer, krabber, krebs)
• Æg og produkter heraf
• Fisk og produkter heraf
• Jordnødder (peanuts) og produkter heraf
• Soja og produkter heraf
• Mælk (inkl. laktose) og produkter heraf
• Nødder (mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder, pekannødder, paranødder, pistacienødder, macadamianødder) samt produkter heraf
• Selleri og produkter heraf
• Sennep og produkter heraf
• Sesamfrø og produkter heraf
• Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/l, ofte anvendt i tørret frugt, vin og forarbejdede fødevarer
• Lupin og produkter heraf
• Bløddyr (fx muslinger, blæksprutter, snegle) og produkter heraf
Sådan får du oplysninger om allergener
Har du spørgsmål omkring allergener, bedes du venligst kontakte vores personale.
Vi gør altid vores bedste for at undgå krydskontaminering, men da vi håndterer flere ingredienser i vores køkken, kan vi ikke garantere, at der ikke kan være spor af allergener.
